luni, 25 mai 2020

Abi Talent, omul zilei

Cine e azi omul zilei, fac prinsoare ca nu stiti. NU, nu ati ghicit, nu e nici Vulpita nici barba-su Viorel, e Abi Talent, numarul 1 in topul vizionarilor pe YouTube din Romania. Bai nene, peste trei milioane de viziualizari - bine, banuiesc ca multe vin din canalele celor ce au facut review-uri la melodie - gen "raspunsul meu la cutare". Nu ma iau de versuri, ca sunt zero si sunt pe stilul de cartier de Buzau.

Abi Talent pe instagram: 21 de postari si 569.000 de urmaritori. Asa, deci astia il umraresc ca sa ce? A InstaStory-uri, precis. Pe de alta parte Alex Velea face in curand milionul, avand azi 924.000 de folow-orsi. Deci este calar ca pana la urma Alex conduce, desi daca ne uitam la trending azi Abi e in frunte, doar ca ... Alex are 10 milioane de viziualizari la ultimul sau clip. Iar cea mai vizionata melodia a sa a strans peste 12 milioane de vizualizari anul trecut.

Abi Talent are cinci clipuri incarcate, dar la cateva are 25 de milioane de vizualizari. Ma indoiesc ca s-a uitat toata Romania, nu mai zic la vizionari din afara, dar aici l-a cam batut pe Velea, care vrea sa-i dea un capac. Parca vad si urmatoarele Diss-uri, din ce in ce mai rele, pana ajungem la beep beep.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu