duminică, 17 mai 2020

Vali vrea sa se faca influencer

In primul rand sa amintim ca astia au introdus si o chestie buna la noul blogger - reveniti la interfata veche, deci mai pot continua sa scriu! Apoi inapoi la Vali care vrea sa se faca influencer, eu i-am zis ca se spune influencetita, ca e fata nu baiat! La punctul doi o intreb cum de i-a venit ideea. Cica a vazut ea ca multe fete fac asta, iar cu blog ca mine nici nu merge vorba, daca vrei sa ai succes. Ok, mai Vali, vezi sa nu ajungi ca nea Petcu macelaru - adica plina de sange! 

Cica isi face canal de YouTube, poate strange macar 2.500 de abonati. Ai putea avea sute de vizualizari la clipuri cu tine, vorbind despre subiecte importante. Pai ce subiecte vrei mai Vali sa abordezi? Uite pe Zosolino am vazut ca au fost cateva sute de persoane, iar eu abia am pornit blogul asta. 

Cum ce subiecte sa abordez mai Zosolino, esti cazut in freza? Pai daca ma sui eu in hamac, nu strang o sumedenie de viziualizari? 


Degeaba vorbesc cu ea, e incapatanata si mai bine fac eu echipa cu Petcu Macelaru si asa poate avem mai multe sanse sa o convingem sa se lase de vlogging si sa se apuce de ceva serios, cum ar fi gatitul. Iti faci matale un cont pe twitter, inventezi un hTag beton, cum ar fi #mamigateste si ii dai drumul la treaba! Carnita ai de la nea Petcu, iar Vali nu mai ramane decat sa se apuce de filmat. Este ca e o idee mai buna?

Eu inchei aici ca mai am si altceva de facut deca sa scriu depspre cei doi prieteni ai mei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu