sâmbătă, 2 mai 2020

Cel mai cunoscut influencer

Cel mai cunoscut influencer este o EA, chiar daca va vine greu sa credeti. Aveti incredere in Zosolino, ca el se pricepe la online, ca magarul la tras in panta. Ce inseamnaca e cea mai cunoascuta? In primul rand ca e frumoasa, asta conteaza cel mai mult in mediul online. Daca esti frumoasa, poti sa-ti faci un cont pe Instagram, apoi incepi sa postezi zilnic, pana cand ajungi la 1 milion de urmaritori. In general treaba asta iti poate lua ode la o zi la maxim o saptamana. Imediat ce ai facut rost de statututul de Influencer, te apuci sa-iti faci un blog.

Ce faci ca sa castigi bani ca influencer

In mod clar nu ai sa faci bani daca nu ai blog, unde sa explici ca cine nu e prezentat de tine, e un fraier. Daca scrii unei agentii, ca la ele trebuie sa mergi, ca doar nu o sa se apuce fiecare firma mai mare sa le scrie tuturor influencerilor, de asta se ocupa agentiile de marketing. Ei bine, daca te ignora, ii faci cu ou si cu otet. Ca vorba aia, daca vrei sa vinzi, ai nevoie de un influencer, care face mai intai 200 - maxim 300 de campanii de awareness, [ am pus link la WikiPedia ca stiu sigur ca sunt o gramada d egura casca care citesc blogul meu si habar nu au despre ce vorbesc! ], iar apoi, la finalul acestor campanii, pe care iei minim 500 de euro/dolari/RON - per campanie, evident - incepi sa vinzi. 

Vanzarile vin singure, deja fanii tai stiu ca tu porti sa zicem chiloti marca Botezatu, i-ai prezentat pe Instagram, pe YouTube, ai bifat chestia aia ca nu te adresezi minorilor, apoi faci o campanie de giveaway, adica dai mocca chilotii la un fan de-al tau. Purtati daca se poate, ca astia au cea mai mare cautare. 

Campanii giveaway

Sa zicem ca ai o gramada de lenjerie de care nu mai ai nevoie, ce faci ca sa nu arunci atatia bani pe fereastra? Faci evident o campanie de giveaway. Da nu asa fara conditii: zici - cine distribuie la 10 persoane aceasta campanie, cine da cele mai multe like-uri la postarile mele si cine vine si lasa zilnic timp de un an comentarii aici, ala primeste prin tragere la sorti pe Random.Org, lenjeria mea uzata! Gata, te-ai scos, iti zic eu! 
Influecer - cea mai cunoscuta din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu