duminică, 3 mai 2020

Vali vrea sa se faca stewardesa

Vali vrea sa se faca stewardesa, asta e noul ei vis si a tinut neaparat sa il imparatseasca cu noi. DOar ca sper ca nu se gandeste sa se faca stewardesa la Tarom, ca o sa-si planga zilele, mai ales daca face curse externe. Pentru ca lefurile sunt mici in Romania, dar efortul este acelasi ca la orice companie mare din lume. Daca m-ar intreba pe mine, i-as sugera Dubai daca vrea ceva mai multi bani - desi am auzit ca deja nu mai ce a fost candva pentru stewardesele de la Emirates, conditii si avantaje mai putine, munca mai multa.

Chiar recent o moldoveanca care a venit la Romanii au talent, Dana Marchidan parca o chema, a scos o melodie intitulata sugestiv Goodbye Dubai, asa ca e o provocare chiar si pentru Vali, desi pe ea cred ca o cam impinge de la spate Petcu Macelaru, sa-i trimit alui de acolo tot felul de chestii faine. 

Eu i-as recomanda sa se angajeze stewardesa la o companie din Elvetia, aia macar au si leafa buna, si pachet bun pentru pensie, plus ca o cetatenie elvetiana venita dupa ani de locuit acolo, te face om pe viata! Acum treaba ei, daca o fi sa ne paraseasca, ramanem doi handralai singuri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu