sâmbătă, 2 mai 2020

Vali si vardistii

Nu stiu daca voi v-ati jucat de-a vardistii cand erati mici, eu ma jucam zilnic, dar ieri a venit Vali pe la mine, sa-mi zica de Fat Frumos. Eu am ramas masca - bine, nici nu port pentru ca e scumpa, am una luata asa de ochii lumii, tocmai de la Brasov, cand am urcat pe Timpa. Fusesem in vizita la matusi-mea la Perșani si mia zis ca masca de oxigen e buna cand urci pe munte. Sa revenim la Vali si nea Petrcu, vecinii mei care si-au facut de cap cu carnatii. Ei bine, macelaru a chemat vardistii, sa se planga ca i-au disparut carnatii, asa ca acum imi cere vecina ajutorul si sfatul.

Vali si vardistii

Eu ii zic, mai Vali eu te-as ajuta, dar la mine carnatu-i mic, chiar daca ti-l dau, tot nu iesi basma curata. Nu mai bine te duci tu frumos la nea Petcu si recunosti fapta? Scapi cu o zmardeala buna, dar macar cu fata curata. Nu zice ea, nu pot sa recunoasc, sper ca nu o sa scrii pe blog despre asta, sa afle toata tara. Ei uite ca o sa scriu, sunt cel mai cunoscut blogger din Zalau, nu pot sa las un astfel de subiect sa treaca pe langa mine! Chiar daca o sa vrea sa afle nea Petcu, nu are cum mai Vali, ii zic eu. Ca el nu stie sa citeasca, nu are internet nici macar pe telefon. 

Asa a fost sa stiti, Vali si Petcu au ramas prieteni, vardistii au plecat cu coada calului intre picioare [ sau ma rog cum ii mai zice, ca eu nu ma pricep la vardisti si nu stiu ce au intre picioare ], iar eu v-am spus povestea pana la capat, ca sa stiti si voi ce fel de vecini am eu aici la Zalau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu